Ngilangke

  • 75% alcohol wipes

    75% tisu alkohol

    Pambuka:Pabrik pasokan logo kustom OEM multi-fungsi medis rumah tangga macem-macem pcs 75 tisu alkohol 75 tisu etanol tisu tangan dan kulit bebas cuci disinfeksi lan sterilisasi

    Jumlah Pesenan Minimal: 5000 barel

    Pesenan OEM: 1 wadhah

    5000 tas

  • Sanitizing wipes

    Tisu pembersih

    Pambuka: Pabrik pasokan logo kustom OEM rumah tangga multi-fungsi macem-macem jinis wangi macem-macem PC Sanitizing Wipe clean-free portabel kulit tangan ngresiki omah lan disinfeksi lan reresik sterilisasi
    Tipe: Bisa garing dibersihake
    Jumlah Pesenan Minimal: 5000 tas
    Pesenan OEM: 1 wadhah
  • Eco Baby Wipes

    Tisu Eco Baby

    Pambuka: Pabrik pasokan logo kustom OEM bayi multi-fungsi tanpa tambahan macem-macem PC Eco Baby Wipes tanpa tangan wisuh bayi lan reresik bayi, reresik kulit bayi, ngresiki bokong bayi, Botol bayi.

    Jumlah Pesenan Minimal: 5000 tas

    Pesenan OEM: 1 wadhah

  • Pet Wipes

    Ngilangke Kewan

    Pambuka: Pabrik pasokan logo khusus OEM multi-fungsi macem-macem pcs tisu hewan peliharaan tisu asu tanpa cuci organik, kucing, cakar, kuping, mripat, reresik untu lan pembersih hewan peliharaan

    Tipe: Bisa garing dibersihake

    Jumlah Pesenan Minimal: 5000 tas

    Pesenan OEM: 1 wadhah

     

  • Kitchen Cleaning Wipes

    Tisu Pembersih Pawon

    Pambuka: Pabrik kustom logo OEM kluwarga multi-fungsi macem-macem jinis wangi macem-macem pcs Pembersih Dapur Pembersih Dapur tanpa cuci pembersih hood, pembersih peralatan dapur, pembersih meja dapur, pembersih barang-barang dapur Dapur Grease Cleaner

    Jumlah Pesenan Minimal: 5000 tas

    Pesenan OEM: 1 wadhah

    Koleksi conto: gratis

  • Household sofa Wipes

    Ngilangke sofa kluwarga

    Pambuka: Pabrik kustom logo OEM kluwarga multi-fungsi macem-macem jinis wangi macem-macem PC tisu sofa rumah tangga tanpa cuci ngresiki omah, meja, lantai, sofa, desinfeksi furnitur lan sterilisasi

    Jinis Reresik: Bisa garing dibersihake

    Jumlah Pesenan Minimal: 5000 tas

    Pesenan OEM: 1 wadhah

    Koleksi conto: gratis

  • Catering towels

    Andhuk katering

    Pambuka: Pabrik pasokan logo kustom OEM Disinfeksi andhuk udan kanggo katering Handuk Disinfeksi Makanan Digunakake kanggo dhaharan disinfektan andhuk teles disinfektan andhuk basah utawa andhuk alkohol 1 pcs / tas bebas portofolio tangan lan disinfeksi kulit lan sterilisasi

    Jinis Reresik: Bisa garing dibersihake

    Jumlah Pesenan Minimal: 5000 tas

    Pesenan OEM: 1 wadhah

    Koleksi conto: gratis