Ngilangke Kewan

Katrangan singkat:

Pambuka: Pabrik pasokan logo khusus OEM multi-fungsi macem-macem pcs tisu hewan peliharaan tisu asu tanpa cuci organik, kucing, cakar, kuping, mripat, reresik untu lan pembersih hewan peliharaan

Tipe: Bisa garing dibersihake

Jumlah Pesenan Minimal: 5000 tas

Pesenan OEM: 1 wadhah

 


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Pabrik pasokan logo kustom OEM multi-fungsi macem-macem produk tisu hewan peliharaan tisu, cuci, asu organik, kucing, cakar, kuping, mripat, reresik untu lan pembersih hewan peliharaan
Jinis  Bisa di resiki garing
Jumlah Pesenan Minimal  5000 tas
Pesenan OEM 1 wadhah
Kumpulan conto  gratis
Staff pabrik 233
Katrangan Ngilangke kewan ingon
Fungsi  Pateni bakteri lan virus 99,99%
Wangi  tanpa rasa utawa wangi
Teknologi  tenunan polos, tenun mutiara, bolong, embossing kartun
Spesifikasi  20 pcs 30 pcs 40 pcs 50 pcs 60 pcs 80 pcs 100 pcs 160 pcs
Panganggone Bukak segel tisu udan, usap pet nganggo tisu basah sajrone 10 detik, disinfeksi kewan ingon
Pelabuhan  Qingdao
Durasi pembayaran T / T, L / C, D / P, Western Union
Kapasitas  miturut tas 100.000.000 saben wulan
Konten bahan aktif Benzalkonium Klorida Spunlace kain nonwoven
Merek  kesehatan haicheng
Formulir dosis Solid ngemot Cairan
Sertifikasi  GMP / ISO / MSDS / SGS
OEM / ODM ditrima
Pembeli target utama  supermarket, hotel, e-commerce, perusahaan dagang, lsp
Rincian pengepakan karton ember tas
Umur rak 2 taun
Cathetan  mung kanggo panggunaan njaba, ora nggunakake lisan.
Kondisi panyimpenan  tetep ing panggonan sing adhem lan garing.
Wektu pangiriman 5000-50000 tas 15 dina
  tas liwat 50001 negosiasi

Katrangan

Pambuka: tisu hewan peliharaan minangka produk sing dicuci - sing gratis kanggo ngresiki lan ngresiki kewan. Bisa ngresiki awak, cakar, kuping, mata, untu, lan uga duwe peran kanggo disinfeksi, kanggo nyegah penyakit kewan ingon, lan nglindhungi kesehatan kewan ingon Lan ora alergi marang pets. Kita bakal miturut syarat pelanggan OEM lan ODM, nemtokake bobot, ukuran, rasa kanggo pangaturan dhewe sing ora ditenun, uga bisa milih kain rata, kain mutiara, bolong, kain rata lan bolong salib. Spesifikasi sing diduweni: 20 pcs 30 pcs 40 pcs 50 pcs 60 pcs 80 pcs 100 pcs 160 pcs, utawa miturut kebutuhan pelanggan. Bahan baku yaiku kain eri non-anyaman kualitas tinggi, disinfektan organik, kudu dites sadurunge disimpen. Peralatan produksi kita yaiku macem-macem mesin kemasan tisu otomatis, wiwit saka siji ukuran nganti pirang-pirang potong, saka tas nganti tong, bisa memenuhi persyaratan produksi. Lokakarya produksi kasebut minangka bengkel resik sing ora ana bledug, saben proses kanthi otomatis, kanggo njamin higienis tautan produksi lan stabilitas kualitas lan efisiensi efisiensi produksi. Kita duwe tim teknisi profesional, kanggo mesthekake operasi normal saben lini perakitan produksi, Kita ketat banget karo standar inspeksi, saka gudang bahan baku nganti dikirimake produk, departemen inspeksi duwe aturan lan peraturan lan inspeksi sing ketat standar, kanggo mesthekake produk sing ora nduweni kualifikasi ora ninggalake pabrik. Sawise pitulas taun pembangunan, Pabrik kita wis entuk kualifikasi produksi tisu hewan peliharaan, sertifikasi internasional lan uji coba pihak katelu. Kanthi tim dagang manca profesional lan salesman bea cukai, kita bisa kanthi aman ngliwati lan ngeterake produk sing berkualitas sesuai karo undang-undang lan peraturan ing macem-macem negara, kanggo nggayuh kepuasan pelanggan. Layanan sales sawise kita uga wis siyap, 24 jam kanthi online, kapan wae kanggo mbantu para pelanggan ngrampungake masalah angel kapan wae. Produk kami wis seneng kerja bareng karo para pelanggan ing Jepang, Asia Tenggara, Hong Kong, Eropa lan liya-liyane. Kanggo produk sing disesuaikan, pabrik kita mbutuhake pelanggan kanggo mbayar pembayaran, lan mbayar saldo karo tagihan muatan nalika pengiriman, njamin hak sah lan kepentingan kalorone.

Jumlah Quantity

Nomer Jeneng Barang Spesifikasi Kemasan
1 tisu hewan peliharaan 20 pcs / bag 5bags / box, 20 box / carton, 1100cases / 40 HQ
2 tisu hewan peliharaan 30 pcs / bag 5bags / box, 20 box / karton, 850cases / 40 HQ
3 tisu hewan peliharaan 40 pcs / bag 50 tas / karton, 1700 kasus / 40 HQ
4 tisu hewan peliharaan 50 pcs / bag 40bags / karton, 1750cases / 40 HQ
5 tisu hewan peliharaan 60 pcs / bag 30bag / karton, 1800kapas / 40 HQ
6 tisu hewan peliharaan 80 pcs / bag 25bags / karton, 1700cases / 40 HQ
7 tisu hewan peliharaan 100 pcs / bag 20bags / karton, 1500cases / 40 HQ
8 tisu hewan peliharaan 100 pcs / ember 20bucket / karton, 1350cases / 40 HQ
9 tisu hewan peliharaan 160 pcs / ember 12bucket / karton, 1440cases / 40 HQ

Adegan aplikasi:segawon organik, kucing, paw, kuping, mripat, waos reresik lan disinfeksi tukang ngresiki pet

Kauntungan proses produksi

O1CN01S2YiUM2EpF6ZBAWJb_!!2996158793 O1CN01s8q56i260OIMvpPsn_!!2451617599 O1CN01YeR9f21EwZL5TjUJu_!!770690416 微信截图_20210508094356


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan