Spry Disinfektan Kewan

Katrangan singkat:

Pambuka: Pabrik pasokan logo khusus OEM macem-macem militrer spry disinfectant spry bau ngilangi spry pet antibacterial kanggo ngilangi ambu asu lan kucing, ambu pot pot lan mambu

Jinis Reresik: spry

Jumlah Pesenan Minimal: 5000 botol

Pesenan OEM: 1 wadhah


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Pambuka: spry disinfektan kewan minangka kewan lan lingkungan - disinfektan sing ramah, langsung disemprotake kanggo digunakake, sterilisasi, disinfeksi, ngilangi bau, tanpa iritasi utawa alergi marang kéwan. Pabrik kita bisa nyedhiyakake OEM lan ODM, para pelanggan bisa milih jinis botol lan jinis dupa lan spesifikasi sing beda, 60ml 100ml 120ml 150ml 200ml 250ml 250ml 300ml 500ml 1000ml. Formula produksi utamane ekstrak tanduran lan antibiotik organik sing ramah lingkungan, ngemot ekstrak lidah buaya, Cina ekstrak wolfberry, ekstrak chamomile lan uyah amonium kuater alami lan bahan organik liyane, kanggo njaga keamanan, efisiensi, non-alergi. Pabrik kami duwe sawetara lini produksi ngisi cair otomatis, lokakarya produksi 100, 000 lokakarya bersih, tautan produksi kanggo njaga kebersihan lan efisiensi lan stabilitas kualitas. Produk iki bisa digunakake ing proses peternakan, awak ingon biasa nyemprot disinfeksi, kanggo nyegah kewan kewan sing lara, nanging uga kandhang kewan lan kotoran penyemprotan kotoran, ora mung bisa disinfeksi lan nyegah penyakit lan ngilangi ambu. Pabrik kita wiwit saka bahan baku nganti produk sing wis rampung yaiku tes dobel, sawise inspeksi dobel saka bahan baku sing mumpuni bisa dilebokake ing gudang, sawise inspeksi dobel sing mumpuni bisa metu saka gudang. Bahan kemasan sing kita pilih yaiku bahan kemasan sing cocog karo standar internasional kanggo njamin kenceng lan keamanan proses transportasi. Pabrik kita kerja sajrone 17 taun, kita duwe kualifikasi produksi domestik lan lisensi pengajuan kanggo produk desinfeksi, sertifikasi produk domestik lan internasional lan nomer telu - laporan pengujian partai, lan kerja sama karo perusahaan gedhe ing Jepang, Hong Kong, Eropa lan Asia Tenggara. Kita duwe tim clearance profesional, lokasine uga duweni kalabuhan pelabuhan, reresik bea cukai sing cepet lan trep. Pabrik kita duwe tim layanan sales online 24 jam kanggo ngrampungake masalah layanan penjualan sawise kapan wae kanggo njamin kepuasan pelanggan. Kanggo produk sing disesuaikan karo pelanggan, pabrik kita mbutuhake pelanggan maju setor lan mbayar sisa pembayaran nganggo tagihan muatan.

Jumlah Quantity

Nomer  Jeneng Barang Spesifikasi  Kemasan
1 LEMBU KECIL PET 50ml / botol 12botol / kothak, 20 kothak / karton, 1000 kasus / 40 HQ
2 LEMBU KECIL PET 60ml / botol 12botol / kothak, 20 kothak / karton, 1000 kasus / 40 HQ
3 LEMBU KECIL PET 100ml / botol 6 botol / kothak, 20 kothak / karton, 1000 kasus / 40 HQ
4 LEMBU KECIL PET 200ml / botol 3 botol / kothak, 20 kothak / karton, 1000 kasus / 40 HQ
5 LEMBU KECIL PET 500ml / botol 24 botol / kothak, 1000 kasus / 40 HQ
6 LEMBU KECIL PET 1000ml / botol 12 gendul / kothak, 1000 kasus / 40 HQ

Adegan aplikasi: ngilangi mambu segawon lan kucing, mambu empuk pot lan mambu pet oder

Pambuka sing gegandhengan

Pambuka Pabrik pasokan logo kustom OEM macem-macem militrers spry disryfectant mambu ngilangi spry pet antibacterial kanggo ngilangi ambu segawon lan kucing, mambu empuk empuk lan mambu pet oder
Jinis Reresik spry
Jumlah Pesenan Minimal  5000 gendul
Pesenan OEM 1 wadhah
Kumpulan conto  gratis
Staff pabrik 233
Katrangan spry disinfektan kewan
Fungsi  Pateni bakteri lan virus 99,99%
Spesifikasi 60ml 100ml 120ml 150ml 200ml 250ml 300ml 500ml 1000ml
Panganggone Urip saklar semprotan, pencet saklar, lan semprotake kabeh bagean awak kewan ingon lan sarang ingon-ingon suwene 10 detik, ambune spry pet antibakteri
Pelabuhan  Qingdao
Durasi pembayaran T / T, L / C, D / P, Western Union
Kapasitas  miturut potongan 100,0000 saben wulan
Konten bahan aktif Fungisida organik
Merek  kesehatan haicheng
Formulir dosis  Semprotan cair
Sertifikasi  GMP / ISO / MSDS / SGS
OEM / ODM ditrima
Pembeli target utama  supermarket, hotel, e-commerce, perusahaan dagang, lsp
Rincian pengepakan Kardus Botol
Umur rak 2 taun
Cathetan mung kanggo panggunaan njaba, ora nggunakake lisan.
Kondisi panyimpenan tetep ing panggonan sing adhem lan garing.
Wektu pangiriman 5000-20000 gendul 15 dina
botol luwih saka 20001 dirembug

Kauntungan proses produksi

Pet Disinfectant Spry (3)

Pet Disinfectant Spry (1)

Pet Disinfectant Spry (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan