Nggawe kerjasama loropaken kaloro karo pelanggan Hong Kong

Ing wulan Mei 2021, pelanggan Hong Kong sing wis pesen produk disinfektan saka perusahaan mrentah sakumpulan tisu pembersih sanitasi disinfeksisaka perusahaan. Amarga kerja sama sadurunge, wektu iki supaya tisu pembersih sanitasi disinfeksi lancar. Sajrone kerja sama karo pelanggan Hong Kong, sawetara komunikasi sawetara minggu, kalebu komunikasi rinci ing macem-macem aspek kayata spesifikasi produk, bahan baku, tas kemasan, desain gambar, lan liya-liyane, lan kalorone pihak bisa nanggapi pas kanggo saben balesan lan ijol-ijolan, dadi Komoditas bisa rampung kanthi cepet, kanthi efektif nyepetake efisiensi kerja sama ing antarane kalorone pihak. Sawise komunikasi lan konfirmasi, luwih dhisik kita ngirim 1 kothak conto menyang pelanggan, njaluk pelanggan nindakake inspeksi lan laporan tes, lan ngirim menyang pelanggan kualifikasi produksi lan operasi lan kualifikasi liyane sing gegandhengan, sing cepet diakoni dening pelanggan , lan langsung pesen 20.000 kothak, kanthi angsuran Kapal. Sawise teka produk, para pelanggan menehi dhukungan lan pengakuan sing kuat babagan kualitas lan kacepetan produksi produk perusahaan.

Sadurunge saben produk diproduksi, staf produksi lokakarya bakal nindakake tes babagan peralatan lan mesin. Saben tes butuh 5-10 menit. Sawise tes mesin rampung, dheweke bakal pindhah menyang bengkel pemurnian kanggo produksi. Sawise produk diproduksi, bakal ana inspektur kanggo kaping pindho. Priksa kanggo nyegah bocor kemasan utawa masalah kualitas produk. Mung sawise pamriksan kaping pindho bakal dikemas lan dikirim menyang pelanggan. Cairan sing digunakake kanggo produksi tisu teles diteliti lan dikembangake dening tenaga profesional lan teknis. Wis ngalami tes teknis sing ketat lan duwe laporan inspeksi lengkap, supaya sampeyan bisa luwih yakin babagan produk.

Dhasar kerja sama Yantai Haicheng Sanitary Products Co., Ltd. lan para pelanggan yaiku jaminan kualitas, jaminan kecepatan produksi, lan jaminan rega. Saben pelanggan ing kene bakal entuk produk sing paling apik lan layanan sing paling apik, lan bisa ngasilake produk sing paling memuaskan kanggo para pelanggan. Ora ana bedane rega menengah kanggo wong tengah, saengga saben pelanggan rumangsa yen regane dhuwit bisa migunani. regane Kerjasama sing apik uga ora bisa dipisahake saka kerja sama lan upaya pihak loro kasebut. Mung kanthi kerja bareng, kita bisa entuk kahanan win-win.

香港正面图香港侧面图


Wektu kiriman: Jun-30-2021