Penghormatan Perusahaan

Yantai Haicheng Sanitary Products Co., Ltd. minangka perusahaan sing jujur ​​kanthi kualifikasi lengkap lan akeh penghormatan. Perusahaan iki wis dikembangake luwih saka 17 taun lan wis kerja sama cedhak karo akeh perusahaan. Uga ana akeh ijol-ijolan karo asosiasi bisnis utama. Ing ijol-ijolan kasebut, kita terus sinau saka aspek liyane, njupuk inti lan mbuwang sampah, lan maju kanthi aktif, saengga duwe peran sing apik banget ing pangembangan perusahaan kita mbesuk.

Ing Konferensi Komitmen Integritas Perusahaan Integritas Perusahaan 2016, dheweke dianugerahi "Anggota Asosiasi Promosi Integritas Yantai Enterprise". Pilihan kuota kanggo konferensi commendation acara iki dipérang dadi telung bagean: nominasi publik, swara populer, pamilih bebarengan ing antarane perusahaan, acara kasebut adil lan terbuka, lan liwat pilihan lan pilihan lapisan, kuota pungkasane digawe. Penghormatan sing ditampa ing wektu iki ora mung pangenalan karo perusahaan kita, nanging uga pangarepan kanggo kita, muga-muga bisa ngasilake luwih apik ing mbesuk. Iki uga wis dianugerahi akeh gelar kehormatan dening pamrentah lokal kayata wirausahawan pinunjul, perusahaan jujur, ruang anggota perdagangan perusahaan sing apik, lan anggota korporat perdagangan sing jujur. Sawetara negara lan wilayah sing wis diekspor uga wareg banget karo produk. Iki uga minangka asil saka upaya perusahaan kanggo ngembangake.

Sajrone epidemi taun 2020, kabeh karyawan perusahaan nindakake upaya bebarengan. Ing pimpinan manajer umum, dheweke saben dina kerja lembur kanggo nggawe desinfeksi lan produk sanitasi, kalebutisu alkohol, tisu disinfeksi, topeng medis, sandhangan protèktif lan produk perlindungan sanitasi liyane. Sajrone epidemi kasebut, peran kasebut penting banget lan menehi jaminan keamanan masarakat, pencegahan epidemi lan lelungan. Kajaba iku, kita isih aktif ngembangake produk anyar lan terus-terusan nggoleki urip sing sehat.

企业诚信促进会会员牌匾

 


Wektu kiriman: Jun-26-2021