Gel pembersih tangan anti-bakteri

Gel disinfektan ngumbah tangan antibakteri minangka gel disinfektan sing bisa digunakake, sing minangka produk desinfeksi anyar sing digawe dening perusahaan kita ing taun 2020. Bisa nyebabake bakteri lan virus kanthi efektif ing tangan. Iki minangka gel antibakteri sing ramah lingkungan, sing ora iritasi ing kulit manungsa lan ramah lingkungan. Saiki, wis diekspor menyang pirang-pirang negara kayata Jepang lan Hong Kong. Kita duwe pirang-pirang set peralatan ngisi cair produksi kanthi otomatis. Produk kita diprodhuksi ing bengkel pemurnian, sing ramah lingkungan lan higienis, lan bisa nambah efisiensi produksi. Bisa nyukupi kebutuhane pelanggan. Sawise produksi rampung, kita uga bakal ngatur inspektur kualitas kanggo nindakake inspeksi kaping pindho supaya ora ana masalah kualitas, lan sampeyan bisa tuku lan nggunakake kanthi yakin. Kemasan lan bahan baku produk kita selaras karo standar internasional, lan kita nduweni kualifikasi impor lan ekspor lan laporan inspeksi lengkap.
Kajaba iku, kita uga duwe macem-macem agen antibakteri:Sabun tangan antibakteri、 Desinfektan Rantai Kadhemen ing Barel rGel kanggo ngresiki tangan、 Sanitaryer Tangan Kanthi Alkohol sing bisa dipilih.
Cara nggunakake: Remetake gel sing cocog, lebokake kanthi rata ing tangan sampeyan, lan uleni nganti sawetara detik nganti permukaane resik.

disinfectant  disinfectants


Wektu kiriman: Jun-23-2021