Warta

  • Established a second friendly cooperation with Hong Kong customers
    Wektu kiriman: Jun-30-2021

    Ing wulan Mei 2021, pelanggan Hong Kong sing wis memesan produk disinfektan saka perusahaan kasebut mrentahake saprote tisu pembersih sanitasi saka perusahaan kasebut. Amarga kerja sama sadurunge, wektu iki supaya tisu pembersih sanitasi disinfeksi lancar. Sajrone kerja sama karo Hon ...Waca liyane »

  • Enterprise Honor
    Wektu kiriman: Jun-26-2021

    Yantai Haicheng Sanitary Products Co., Ltd. minangka perusahaan sing jujur ​​kanthi kualifikasi lengkap lan akeh penghormatan. Perusahaan iki wis dikembangake luwih saka 17 taun lan wis kerja sama cedhak karo akeh perusahaan. Uga ana akeh ijol-ijolan karo asosiasi bisnis utama. Ing mantan ...Waca liyane »

  • Antibacterial hand sanitizing gel
    Wektu kiriman: Jun-23-2021

    Gel disinfektan ngumbah tangan antibakteri minangka gel disinfektan sing bisa digunakake, sing minangka produk desinfeksi anyar sing digawe dening perusahaan kita ing taun 2020. Bisa nyebabake bakteri lan virus kanthi efektif ing tangan. Iki minangka gel antibakteri sing ramah lingkungan, sing ora nuwuhake ...Waca liyane »

  • The use of disinfectant disinfection methods
    Wektu kiriman: Jun-21-2021

    Miturut macem-macem obyek disinfeksi lan situs desinfeksi, disinfektan kimia sing cocog kudu dipilih, lan disinfektan efisiensi dhuwur kayata ngemot klorin ditambah. Ing premis ngresiki lumahing obyek, nyemprot lan ngusap biasane digunakake. Th ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Mei-24-2021

    Saiki, sanitizer tangan ing pasar bisa dipérang dadi rong kategori. Salah sijine yaiku sanitizer tangan biasa, sing kalebu kosmetik lan mung duwe peran reresik lan dekontaminasi. Sanitaryer tangan liyane ngemot bahan antibakteri utawa antibakteri, sing kalebu ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Mei-24-2021

    Ana akeh produsen tisu basah ing pasar, miturut kualifikasi sing beda kanggo saben pabrikan, cocog karo produksi macem-macem kategori produk tisu basah. Saiki, tisu udan umume ing pasar duwe tisu basah sing bersih, tisu basah sanitary, disinfectio ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: Mei-24-2021

    Miturut survei pelacakan medis, ejakulasi dini ing pasien kulit kulit kelopak lanang sing normal bisa uga sensitif, kontak sawise komposisi semprotan, komposisi jaringan spons penis, nyuda reaksi penis sing rada saraf, nyuda ...Waca liyane »