Pasokan medis

  • Medical N95 Masks

    Topeng Medis N95

    Pambuka Singkat: pabrik nawakake tutup pasuryan N95 medis pelindung sing bisa digunakake, tutup wajah KN95 kustom OEM, topeng pelindung pribadi, topeng pelindung pakai, bentuk pas pas, sertifikat lengkap, CE lan ISO, efisiensi filtrasi luwih saka 95%, luwih saka 99%, filter bledug lan polusi, topeng pribadi lan medis kulawarga.

  • Medical Surgical Masks

    Topeng Bedah Medis

    pabrik nawakake tutup rai medis sing bisa dilindhungitopeng bedah medis, topeng proteksi pribadi, masker pelindung pakai khusus OEM, bentuk pas pas, sertifikat lengkap, CE lan ISO, efisiensi filtrasi luwih saka 95%, bakteri lan virus filter, topeng pribadi lan medis kulawarga.