Sanitiser umbah-umbah

Katrangan singkat:

Pambuka: Pasokan pabrik Logo kustom OEM rumah tangga medis macem-macem mililiter macem-macem jinis wangi macem-macem warna umbi tangan sabun tangan antibakteri sing wisuh tangan lan pembersih

Jinis Reresik: ngumbah banyu

Jumlah Pesenan Minimal: 5000 botol

Pesenan OEM: 1 wadhah


Detail Produk

Tag Produk

Seri Produk

disinfectant spray (1)

500ml

disinfectant spray (1)

2500ml

disinfectant spray (1)

750ml

disinfectant spray (1)

1200ml

Katrangan

Pambuka: sanitiser umbah-umbah minangka disinfektan multi-fungsi klempakan, rumus kaya Dettol, minangka disinfektan multifungsi sing diakui internasional kanggo panggunaan rumah tangga. Cuci mesin lan ngumbah tangan bisa uga, ngumbah, saliyane tambahan, bisa mateni virus lan bakteri ing sandhangan. sanitiser umbah-umbah uga nambahake sithik, lan banyu akeh sing dicampur ing proporsi tartamtu sawise nggosok lemah lan desktop, duwe pengaruh ing sterilisasi lan desinfeksi. Banyu sithik uga bisa ditambahake kanggo nyemprotake kanggo ngrusak hawa lan permukaan obyek, uga apik kanggo ngilangi ambu. Tingkat sterilisasi bisa nganti 99,99%. Pabrik kita bisa ngatur macem-macem spesifikasi lan warna cair kanggo para pelanggan, 500ml 750ml 1000ml 1200ml 2500ml 3800ml lsp. Komponen utama bahan baku produksi diakoni internasional fenol dimetil klorida lan surfaktan, manungsa lan ramah lingkungan. Pabrik kita duwe macem-macem mesin ngisi cair otomatis lan garis pengepakan kanggo njamin kualitas lan kecepatan ngisi. Lan inspeksi kualitas saka bahan baku nganti produk sing wis rampung, tanggung jawab kanggo personel khusus. Periksa bengkel lan laboratorium kanthi kualitas dobel kanggo njamin kualitas produk pabrik. Bahan kemasan sing kita tuku cocog karo standar transportasi internasional. Pabrik kita digunakake sajrone 17 taun, uga duwe macem-macem sertifikasi ekspor lan kualifikasi produksi sing diakoni ing China lan internasional. Reresik bea cukai lancar lan cepet banget. Kita uga duwe pengalaman ngekspor menyang Jepang, Hong Kong, Asia Tenggara, Eropa lan akeh negara liyane. Kita duwe tim sales 24 jam kanggo mangsuli lan ngrampungake pitakon kanggo para pelanggan. Kanggo produk sing disesuaikan, pabrik kita butuh celengan, nalika ngirim, mbayar sisa pembayaran kanthi tagihan muatan.

Jumlah Quantity

Nomer  Jeneng Barang Spesifikasi  Kemasan
1 SANITISER LAUNDRY 500ml / botol 24 botol / kothak, 1000 kasus / 40 HQ
2 SANITISER LAUNDRY 750ml / botol 18 gendul / kothak, 1000 kasus / 40 HQ
3 SANITISER LAUNDRY 1000ml / botol 12 gendul / kothak, 1000 kasus / 40 HQ
4 SANITISER LAUNDRY 1200ml / botol 10 gendul / kothak, 1000 kasus / 40 HQ
5 SANITISER LAUNDRY 2500ml / botol 5 botol / kothak, 1000 kasus / 40 HQ
6 SANITISER LAUNDRY 3800ml / botol 3 botol / kothak, 1000 kasus / 40 HQ

Adegan aplikasi: Disinfeksi sandhangan lan omah.

Pambuka sing gegandhengan

Pambuka Pabrik pasokan logo OEM kluwarga multi-fungsi macem-macem mililiter klambi sanitiser lan sandhangan omah lan desinfeksi rumah tangga lan sterilisasi
Jinis Reresik  ngumbah banyu
Jumlah Pesenan Minimal  5000 gendul
Pesenan OEM 1 wadhah
Kumpulan conto  gratis
Staff pabrik 233
Katrangan sanitiser umbah-umbah
Fungsi  Pateni bakteri lan virus 99,99%
Spesifikasi  500ml 750ml 1000ml 1200ml 2500ml 3800ml
Panganggone Cuci mesin utawa ngumbah tangan, tambahake sithik, sampeyan bisa ngrampungake disinfeksi sandhangan, jumlah cilik diwutahake ing banyu, lan permukaan omah diusap kanggo ngrampungake disinfeksi, Disinfeksi sandhangan lan omah
Pelabuhan  Qingdao
Durasi pembayaran T / T, L / C, D / P, Western Union
Kapasitas  miturut potongan 100,0000 saben wulan
Konten bahan aktif Agen aktif ing permukaan lan P-chloro-m-xylenol
Merek  kesehatan haicheng
Formulir dosis  Cairan
Sertifikasi  GMP / ISO / MSDS / SGS
OEM / ODM ditrima
Pembeli target utama supermarket, hotel, e-commerce, perusahaan dagang, lsp
Rincian pengepakan Kardus Botol
Umur rak 2 taun
Cathetan mung kanggo panggunaan njaba, ora nggunakake lisan.
Kondisi panyimpenan tetep ing panggonan sing adhem lan garing.
Wektu pangiriman 5000-20000 gendul 15 dina
botol luwih saka 20001 dirembug

Kauntungan proses produksi

Laundry Sanitiser (4) Laundry Sanitiser (3)Laundry Sanitiser (1)

Lokakarya pemurnian level 100.000 GMP

Laundry Sanitiser (2)

Lini Produksi Otomatis


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan