Tisu Pembersih Pawon

Katrangan singkat:

Pambuka: Pabrik kustom logo OEM kluwarga multi-fungsi macem-macem jinis wangi macem-macem pcs Pembersih Dapur Pembersih Dapur tanpa cuci pembersih hood, pembersih peralatan dapur, pembersih meja dapur, pembersih barang-barang dapur Dapur Grease Cleaner

Jumlah Pesenan Minimal: 5000 tas

Pesenan OEM: 1 wadhah

Koleksi conto: gratis


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Pabrik pasokan logo kustom OEM multi-fungsi macem-macem aroma wangi macem-macem pcs Pembersih Dapur Pembersih Dapur tanpa cuci pembersih hood, pembersih peralatan dapur, pembersih meja dapur, pembersih barang-barang dapur Dapur Grease Cleaner
Jumlah Pesenan Minimal  5000 tas
Pesenan OEM 1 wadhah
Kumpulan conto  gratis
Staff pabrik 233
Katrangan Tisu Pembersih Pawon
Fungsi  Pembersih Lemak Pawon
Spesifikasi  20 pcs 30 pcs 40 pcs 50 pcs 60 pcs 80 pcs 100 pcs
Wangi  tanpa rasa utawa wangi
Teknologi  tenunan polos, tenun mutiara , bolong
Panganggone Mbukak segel tisu basah, usap permukaan berminyak, Reresik hood, reresik peralatan dapur, reresik counter dapur, reresik meja
Pelabuhan  Qingdao
Durasi pembayaran T / T, L / C, D / P, Western Union
Kapasitas  miturut tas 100.000.000 saben wulan
Konten bahan aktif Agen aktif permukaan kain Spunlace nonwoven
Merek  kesehatan haicheng
Formulir dosis Solid ngemot Cairan
Sertifikasi  GMP / ISO / MSDS / SGS
OEM / ODM ditrima
Pembeli target utama  supermarket, hotel, e-commerce, perusahaan dagang, lsp
Rincian pengepakan karton ember tas
Umur rak 2 taun
Cathetan  mung kanggo panggunaan njaba, ora nggunakake lisan.
Kondisi panyimpenan  tetep ing panggonan sing adhem lan garing.
Wektu pangiriman 5000-50000 tas 15 dina
  tas liwat 50001 negosiasi

Katrangan

Pambuka: tisu pembersih pawon yaiku cuci - gratis lan gampang banget kanggo nggunakake pasokan reresik pawon. Isine surfaktan kualitas tinggi lan faktor penghapusan minyak, sing bisa ngresiki noda minyak pawon kanthi cepet lan tliti, kayata reresik mesin lampblack, gas reresik kompor, reresik meja, reresik meja, reresik meja pawon. Aja nyengsarakke formula tangan, sawise diusap, resik lan entheng tanpa bekas. Tanduran wangi tanduran, gram potongan kain lan kekandelan, ukuran potongan kain, jumlah potongan kain, pelanggan bisa milih pilihan dhewe. 1 pcs 10 pcs 20 pcs 30 pcs 40 pcs 50 pcs 60 pcs 80 pcs 100 pcs , Amarga kita duwe sawetara lini produksi kemasan tisu otomatis, saka 1 nganti pirang-pirang potongan, saka tas nganti tong, bisa diprodhuksi. Pabrik kami duwe insinyur produksi profesional sing bisa ngilangi macem-macem peralatan kanggo ngasilake macem-macem jinis produk tisu pawon. Kita duwe tim inspeksi kualitas sing ketat banget, wiwit saka bahan baku menyang pabrik, nganti pabrik produk, duwe sistem manajemen mutu sing ketat. Insinyur kualitas ing lokakarya kasebut bertanggung jawab kanggo pengawasan kualitas proses produksi lan laboratorium kanggo sampling bahan baku lan produk jadi. Priksa manawa bahan baku lan rampung saben batch wis mumpuni. Kemasan internal lan njaba sing dituku pabrik tetep karo standar internasional lan disegel sajrone transportasi. Sawise 17 taun pembangunan, pabrik kami wis entuk kualifikasi produksi tisu pawon lan sertifikasi internasional lan laporan uji coba pihak katelu, produk kasebut tundhuk karo undang-undang lan peraturan internasional. Pabrik kita duwe tim perdagangan manca profesional lan salesman clearance khusus, bisa dadi lancar sesuai karo syarat internasional. Produk kami wis diekspor menyang Jepang, Hong Kong, Eropa lan Asia Tenggara lan wis kerja sama karo klien nasional. Pabrik kami uga duwe 24 jam sawise - staf penjualan, sing bisa ngrampungake masalah sawise - penjualan pelanggan. Miturut produk khusus sing dibutuhake dening pelanggan, pabrik kita mbutuhake pelanggan kanggo majokake setoran lan ngrampungake saldo kanthi tagihan dhuwit kanggo njamin kepentingan kalorone pihak.

Jumlah Quantity

Nomer  

Jeneng Barang

Spesifikasi  

Kemasan

1 Tisu Pembersih Pawon 20 pcs / bag 5bags / box, 20 box / carton, 1100cases / 40 HQ
2 Tisu Pembersih Pawon 30 pcs / bag 5bags / box, 20 box / karton, 850cases / 40 HQ
3 Tisu Pembersih Pawon 40 pcs / bag 50 tas / karton, 1700 kasus / 40 HQ
4 Tisu Pembersih Pawon 50 pcs / bag 40bags / karton, 1750cases / 40 HQ
5 Tisu Pembersih Pawon 60 pcs / bag 30bag / karton, 1800kapas / 40 HQ
6 Tisu Pembersih Pawon 80 pcs / bag 25bags / karton, 1700cases / 40 HQ
7 Tisu Pembersih Pawon 100 pcs / bag 20bags / karton, 1500cases / 40 HQ
8 Tisu Pembersih Pawon 100 pcs / ember 20bucket / karton, 1350cases / 40 HQ

Adegan aplikasi: Reresik hood, reresik perkakas pawon, reresik meja pawon, reresik barang-barang dapur Dapur Grease Cleaner

Kauntungan proses produksi

O1CN01fuc6vN1JPf39WGugF_!!2454261021 O1CN01V1b86r1NHeZ2KiSig_!!516591545 O1CN013HNbpC1uLfLe5m9ea_!!741486021 O1CN017JcHJT1uLfLd7I1MI_!!741486021


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan