Ngilangke sofa kluwarga

Katrangan singkat:

Pambuka: Pabrik kustom logo OEM kluwarga multi-fungsi macem-macem jinis wangi macem-macem PC tisu sofa rumah tangga tanpa cuci ngresiki omah, meja, lantai, sofa, desinfeksi furnitur lan sterilisasi

Jinis Reresik: Bisa garing dibersihake

Jumlah Pesenan Minimal: 5000 tas

Pesenan OEM: 1 wadhah

Koleksi conto: gratis


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Pabrik kustom logo OEM kluwarga multi-fungsi macem-macem jinis wangi macem-macem PC tisu sofa rumah tangga tanpa cuci ngresiki omah, meja, lantai, sofa, desinfeksi furnitur lan sterilisasi
Jinis Reresik  Bisa di resiki garing
Jumlah Pesenan Minimal  5000 tas
Pesenan OEM 1 wadhah
Kumpulan conto  gratis
Staff pabrik 233
Katrangan Tisu Sanitasi
Fungsi  Resiki permukaan langsung lan mateni bakteri lan virus 99,99%
Wangi  tanpa rasa utawa wangi
Teknologi  tenunan polos, tenun mutiara , bolong
Spesifikasi 30 pcs 40 pcs 50 pcs 60 pcs 80 pcs 100 pcs 160 pcs 800 pcs
Panganggone Bukak segel tisu teles, usap lumahing sofa lan kluwarga, reresik desinfeksi lan sterilisasi
Pelabuhan  Qingdao
Durasi pembayaran T / T, L / C, D / P, Western Union
Kapasitas  miturut tas 100.000.000 saben wulan
Konten bahan aktif Benzalkonium Klorida Spunlace kain nonwoven
Merek  kesehatan haicheng
Formulir dosis Solid ngemot Cairan
Sertifikasi  GMP / ISO / MSDS / SGS
OEM / ODM ditrima
Pembeli target utama  supermarket, hotel, e-commerce, perusahaan dagang, lsp
Rincian pengepakan karton ember tas
Umur rak 2 taun
Cathetan  mung kanggo panggunaan njaba, ora nggunakake lisan.
Kondisi panyimpenan  tetep ing panggonan sing adhem lan garing.
Wektu pangiriman 5000-50000 tas 15 dina
  tas liwat 50001 negosiasi
Produk sing bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan Kebutuhan kemasan, ukuran kain, jinis disinfektan, syarat nomer lembar, bisa miturut sarat pelanggan.

Katrangan

Pambuka: tisu sofa rumah tangga uga diarani tisu omah, tisu sofa, tisu rumah tangga, tisu pembersih rumah. Minangka produk anyar sing digawe dening para insinyur. Sawise diluncurake, iki ditampa kanthi apik dening para pelanggan saka kabeh negara lan wilayah. Iki minangka produk gratis - wisuh sing ngrampungake ngumbah ngresiki barang-barang ing omah lan sofa ing saben dinane. Kita nggunakake tisu desinfeksi omah kanggo ngresiki sofa omah kanthi cepet lan barang-barang, nalika ngresiki kanthi cepet sekaligus, nanging uga duwe peran kanggo disinfeksi lan sterilisasi, kanggo nambah kualitas urip. Bahan baku produksi utamane kain nonwoven eri banyu sing kenthel, disinfektan organik lan surfaktan, sing bisa ngasilake 30 pcs 40 pcs 50 pcs 60 pcs 80 pcs 100 pcs 160 pcs 800 pcs tisu omah utawa miturut spesifikasi, dimensi, desain kemasan lan jinis wangi sing dibutuhake para pelanggan. Pabrik kami duwe sawetara garis produksi kemasan tisu otomatis kanthi macem-macem spesifikasi, insinyur peralatan profesional nyetel peralatan kapan wae miturut pesanan pelanggan, njamin produksi lan operasi peralatan, lan ngasilake produk sing nyenengake pelanggan. Tisu sofa ing omah minangka produk multi-fungsi, bisa ngilangke barang-barang ing omah, mebel, sofa, lantai, desktop, lawang lan Windows, lan liya-liyane, resik lan sanitasi, cepet lan trep, dadi pembantu kulawarga sing apik, uga produk anyar masyarakat modern. Produk tisu omah kita kudu diawasi kaping pindho, siji yaiku produk setengah jadi lan produk rampung ing lokakarya, sing liyane yaiku pamriksa sampling produk rampung ing laboratorium, sistem manajemen mutu kabeh ketat banget . Priksa manawa produk wis mumpuni sadurunge dikirim. Pabrik kita, sawise 17 taun pembangunan, kita wis entuk kualifikasi produksi tisu sofa mebel lan sertifikasi kualitas produk internasional lan laporan uji coba saka pihak katelu, tuku bahan kemasan kanggo memenuhi standar internasional. Kita duwe tim perdagangan manca profesional lan tim clearance bea cukai, kanggo nggawe produksi tisu basah sesuai karo undang-undang lan peraturan ing macem-macem negara, reresik bea cukai lan transportasi sing cepet, lan kanthi lancar ing pelabuhan tujuan, kanggo nggayuh kepuasan pelanggan yaiku tujuan kita. Kita duwe profesional sawise - tim sales, kasedhiya 24 jam kanthi online. Kanggo produk sing disesuaikan karo pelanggan, perusahaan mbutuhake pelanggan supaya luwih maju, lan saldo karo tagihan muatan, kanggo njamin kepentingan kalorone pihak.

Jumlah Quantity

Nomer  Jeneng Barang Spesifikasi  Kemasan
1  tisu sofa rumah tangga 30 pcs / bag 5bags / box, 20 box / karton, 850cases / 40 HQ
2  tisu sofa rumah tangga 40 pcs / bag 50 tas / karton, 1700 kasus / 40 HQ
3  tisu sofa rumah tangga 50 pcs / bag 40bags / karton, 1750cases / 40 HQ
4  tisu sofa rumah tangga 60 pcs / bag 30bag / karton, 1800kapas / 40 HQ
5  tisu sofa rumah tangga 80 pcs / bag 25bags / karton, 1700cases / 40 HQ
6  tisu sofa rumah tangga 100 pcs / bag 20bags / karton, 1500cases / 40 HQ
7  tisu sofa rumah tangga 100 pcs / ember 20bucket / karton, 1350cases / 40 HQ
8  tisu sofa rumah tangga 160 pcs / ember 12bucket / karton, 1440cases / 40 HQ
9  tisu sofa rumah tangga 800 pcs / ember 2bucket / karton, 1600cases / 40 HQ

Adegan aplikasi: ngresiki omah, meja, lantai, sofa, prabotan lsp disinfeksi lan sterilisasi

Kauntungan proses produksi

Household sofa Wipes (1) Household sofa Wipes (1)
Household sofa Wipes (3)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan