FAQ

P1: perusahaan sampeyan pabrik? Apa jenis disinfektan sing diprodhuksi?

Perusahaan kami minangka pabrik produksi, varietas laris panas yaiku: disinfektan alkohol, gel pembersih tangan, sabun tangan antibakteri, sanitiser umbah-umbah, obat cuci mulut, agen pembersih botol bayi, disinfektan pembersih panganan sayuran lan sayuran, pengawet panganan, 84 disinfektan, disinfektan asam hypochloric, disinfectant pet, scaldger formaldehida, solusi nutrisi tuwuhing tanduran, modifier kualitas banyu, remover karat, semprotan telat, banyu beriberi, banyu kuku abu-abu, cairan bath bubble, semprotan tonik rambut, cairan nglereni logam, deterjen minyak berat, ion negatif banyu lsp.

P2: tisu basah kabeh ngasilake macem-macem?

Kita bisa ngasilake tisu basah alkohol 75%, tisu alkohol, pad alkohol, tisu kebersihan steril, tisu bayi, tisu dapur, tisu hewan peliharaan, tisu ponsel, tisu kacamata, tisu telat, tisu industri, lan liya-liyane. Bisa ngasilake tas 1 potong, 10 tas, 20 tas, 30 tas, 40 tas, 50 tas, 60 tas, 80 tas, 100 tas, 100 uga bisa laras, 80 laras, 100 laras , 160 laras, 800 laras, 1200 laras, Uga bisa disesuaikan karo kebutuhan pelanggan.

P3: pasokan medis lan piranti medis duwe macem-macem?

kita utamane ngekspor topeng medis pakai, topeng bedah medis, topeng proteksi medis (N95), sandhangan proteksi medis, sandhangan isolasi medis, klambi bedah medis, sarung tangan pemeriksaan medis pakai, sarung tangan bedah medis, tutup medis, kacamata medis topeng, tutup sepatu protèktif, thermometers bathuk infrared sing bisa digunakake, lsp.

P4: konsentrasi alkohol kanggo disinfektan alkohol lan gel disinfektan tanpa dicuci? Alkohol sing digunakake?

Umume ekspor gel disinfektan alkohol lan tanpa racun yaiku 75% alkohol (etanol), lan uga bisa digawe produk senyawa kanthi tingkat sterilisasi sing luwih dhuwur miturut kebutuhan pelanggan. Alkohol sing digunakake 75% bahan panganan.

P5: cairan sabun tangan antibakteri apa warna? Apa sampeyan bisa nggawe umpluk?

Werna bisa miturut sarat pelanggan, pelanggan umume pengin cairan transparan, uga bisa digawe dadi cairan biru, jambon, ijo, kuning lan transparan liyane. Sabun tangan antibakteri bisa digawe busa.

P6: Sanitary sanitary minangka bahan utama? Apa regane duwe bathi?

bahan utama yaiku p-chloro-xylene phenol, padha karo formula DETTOL, nanging regane murah.

P7: obat cuci mulut, agen pembersih botol bayi, disinfektan pembersih panganan woh lan sayuran, pengawet panganan duwe iritasi tumrap awak manungsa?

Komponen utama yaiku banyu anion alami, sing elektrolisis saka banyu murni nganti anion konsentrasi dhuwur. Iki nduweni kemampuan ngresiki osmotik lan tingkat bakterisida sing kuat, lan ora duwe iritasi tumrap awak manungsa lan ora duwe tabu.

P8: Apa pengaruhe produk diwasa?

Komponen utama yaiku ramuan alami, kanthi permeabilitas sing kuat, bisa nembus kulit menyang saraf epidermis, efek cepet, sing paling penting tanpa stimulasi lan efek samping ing awak manungsa.

P9: apa komposisi tisu basah? apa fungsi lan ngemot tisu basah sing bisa sampeyan tindakake?

Tisu basah minangka cairan sing padhet, yaiku nganggo spurs non-woven kain minangka operator, miturut fungsi lan panggunaan sing beda-beda, nambah macem-macem cairan. Perusahaan kita duwe tim R & D biokimia sing kuat, miturut syarat pelanggan, nyiyapake cairan fungsional kanggo nggayuh kepuasan pelanggan. Kemasan bisa nggawe macem-macem bag, tong, kothak utawa miturut sarat pelanggan.

P10: sampeyan nawakake layanan lisensi? Apa ana pesenan minimal?

Ya, kita nawakake layanan lisensi. Pesenan minimal yaiku wadhah 20 GP.

Q11: produk perusahaan sampeyan bisa memenuhi peraturan impor lan ekspor nasional?

Saiki, produk kita wis didol kanthi apik ing pirang-pirang negara, sertifikat CE CE MSDS lan sertifikat sing mbebayani wis lengkap, mula aja padha sumelang ing babagan transportasi lan reresik bea cukai, luwih jelas, coba rembugan karo manajer bisnis.

P12: apa bisa tuku kanthi jumlah sithik?

Ya, kabeh panyedhiya cilik lan gedhe, perdagangan antarane loro-lorone uga saka sawetara pesenan nyoba nganti akeh grosir, kita gelem kerja bareng karo para pemasok global supaya bisa tuwuh bareng.

P13: apa bisa tuku kanthi jumlah akeh?

Mesthi wae, aja kuwatir kapasitas kita. Saben jinis bisa ngasilake nganti 100000+ botol (tas) saben dina, sing bisa diwenehake kanthi jumlah akeh.

P14: Suwene bisa dikirim?

Iki gumantung karo jumlah pesanan sampeyan. Kanggo katrangan lengkap, monggo ngobrol karo manajer bisnis.