Tisu Eco Baby

Katrangan singkat:

Pambuka: Pabrik pasokan logo kustom OEM bayi multi-fungsi tanpa tambahan macem-macem PC Eco Baby Wipes tanpa tangan wisuh bayi lan reresik bayi, reresik kulit bayi, ngresiki bokong bayi, Botol bayi.

Jumlah Pesenan Minimal: 5000 tas

Pesenan OEM: 1 wadhah


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Pambuka: Baby Wipe minangka resep sing dicuci - gratis lan ramah lingkungan, sing mung ngemot inti pelembab kulit lan kain katun alus tanpa bahan kimia lan ora ana iritasi lan karusakan ing kulit bayi sing alus, dites tanpa mikroorganisme. Pabrik kita bisa ngatur tisu bayi miturut kebutuhan pelanggan OEM, macem-macem ukuran, spesifikasi sing beda, desain beda. Contone: 20 pcs 30 pcs 40 pcs 50 pcs 60 pcs 80 pcs 100 pcs. Tisu bayi sing diproduksi ing pabrik nggunakake kain katun tanpa tenunan, alus lan alus, mung ekstrak tanduran, ora ana bahan kimia, proses produksi ing lokakarya tingkat 100, 000 proses kanthi produksi otomatis, polusi - efisiensi bebas lan dhuwur. Mesthekake yen tisu bayi sing diproduksi aman lan higienis. Tisu bayi bisa digunakake kanggo ngresiki tangan, cangkem, kulit, bokong, botol lan pasokan bayi, nanging uga kanggo njaga kesehatan bayi. Kita duwe inspeksi produk bayi sing ketat banget, kanthi tes lokakarya lan tes laboratorium kaping pindho, wiwit saka nilai PH nganti pengujian mikroba, kanggo nggayuh keunggulan. Pancen aja nganti produk sing ora kualifikasi ninggalake pabrik, kanggo njamin kualitas produk. Pilihan kemasan lan persyaratan tisu bayi kudu memenuhi standar internasional, lan sawise 17 taun, kita entuk kualifikasi produksi tisu bayi lan lulus sertifikasi produk lan uji coba pihak katelu institusi internasional. Kita duwe tim bisnis perdagangan manca profesional lan manajer izin bea khusus, kanggo mesthekake produk kita tundhuk karo undang-undang nasional lan peraturan internasional, reresik bea cukai, transportasi cepet, lan akses aman menyang gudang pelanggan. Pabrik kita uga duwe tim profesional sawise - adol, 24 jam kanggo ngrampungake masalah adol - adol kanggo pelanggan, pelanggan yaiku Gusti Allah, amarga pelanggan iku kanggo awake dhewe. Produk wis diekspor menyang Jepang, Hong Kong, Asia Tenggara, Eropa lan papan liyane, lan luwih becik kerja sama karo para pelanggan nasional. Pabrik kita mbutuhake penyelesaian produk sing disesuaikan, yaiku mbayar setor, mbayar saldo karo tagihan muatan nalika pengiriman, sing bisa njamin kepentingan lan hak kalorone.

Jumlah Quantity

Nomer  Jeneng Barang Spesifikasi  Kemasan
1  Tisu Eco Baby 20 pcs / bag 5bags / box, 20 box / carton, 1100cases / 40 HQ
2  Tisu Eco Baby 30 pcs / bag 5bags / box, 20 box / karton, 850cases / 40 HQ
3  Tisu Eco Baby 40 pcs / bag 50 tas / karton, 1700 kasus / 40 HQ
4  Tisu Eco Baby 50 pcs / bag 40bags / karton, 1750cases / 40 HQ
5  Tisu Eco Baby 60 pcs / bag 30bag / karton, 1800kapas / 40 HQ
6  Tisu Eco Baby 80 pcs / bag 25bags / karton, 1700cases / 40 HQ
7  Tisu Eco Baby 100 pcs / bag 20bags / karton, 1500cases / 40 HQ
8  Tisu Eco Baby 100 pcs / ember 20bucket / karton, 1350cases / 40 HQ

Adegan aplikasi: Reresik tangan lan cangkem bayi, reresik kulit bayi, reresik bokong bayi, Reresik botol Bayi.

Pambuka sing gegandhengan

Pambuka Pabrik pasokan logo khusus OEM bayi multi-fungsi tanpa tambahan macem-macem pcs Eco Baby Wipe-wasuh bebas tangan lan cangkem Bayi, reresik kulit bayi, ngresiki bokong bayi, Botol bayi.
Jumlah Pesenan Minimal  5000 tas
Pesenan OEM 1 wadhah
Kumpulan conto  gratis
Staff pabrik 233
Katrangan Ngilangke Bayi
Fungsi  Artikel Bayi
Teknologi  nenun polos, nenun mutiarabolong
Wangi  tanpa rasa
Spesifikasi  20 pcs 30 pcs 40 pcs 50 pcs 60 pcs 80 pcs 100 pcs
Panganggone Bukak segel tisu basah, usap tutuk tangan bayi lan artikel bayi, Reresik bayi
Pelabuhan  Qingdao
Durasi pembayaran T / T, L / C, D / P, Western Union
Kapasitas  miturut tas 100.000.000 saben wulan
Konten bahan aktif Kain non-tenunan Vitamin E Spunlace
Merek  kesehatan haicheng
Formulir dosis Solid ngemot Cairan
Sertifikasi  GMP / ISO / MSDS / SGS
OEM / ODMditrima
Pembeli target utama  supermarket, hotel, e-commerce, perusahaan dagang, lsp
Rincian pengepakan karton ember tas
Umur rak 2 taun
Cathetan  mung kanggo panggunaan njaba, ora nggunakake lisan.
Kondisi panyimpenan  tetep ing panggonan sing adhem lan garing.
Wektu pangiriman 5000-50000 tas 15 dina
 tas liwat 50001 negosiasi

Kauntungan proses produksi

O1CN01I32vdH2D9HKpxSUcI_!!2382158566 shijin

O1CN01JOcYcY2D9HKveocoI_!!2382158566 O1CN01v43wpD2D9HKsv14KV_!!2382158566


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan