Andhuk katering

Katrangan singkat:

Pambuka: Pabrik pasokan logo kustom OEM Disinfeksi andhuk udan kanggo katering Handuk Disinfeksi Makanan Digunakake kanggo dhaharan disinfektan andhuk teles disinfektan andhuk basah utawa andhuk alkohol 1 pcs / tas bebas portofolio tangan lan disinfeksi kulit lan sterilisasi

Jinis Reresik: Bisa garing dibersihake

Jumlah Pesenan Minimal: 5000 tas

Pesenan OEM: 1 wadhah

Koleksi conto: gratis


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka Pabrik pasokan logo kustom OEM Disinfeksi andhuk udan kanggo katering Handuk Disinfeksi Panganan Digunakake kanggo dhaharan disinfektan andhuk disinfektan andhuk udan utawa andhuk alkohol 1 pcs / tas bebas portofolio tangan lan disinfeksi kulit lan sterilisasi
Jinis Reresik  Bisa di resiki garing
Jumlah Pesenan Minimal  5000 tas
Pesenan OEM 1 wadhah
Kumpulan conto  gratis
Staff pabrik 233
Katrangan Andhuk katering
Fungsi  Pateni bakteri lan virus 99,99%
Spesifikasi 23 * 23cm * 1 pcs 24 * 24cm * 1 pcs 25 * 25cm * 1 pcs 27 * 27cm * 1 pcs 28 * 28cm * 1 pcs 30 * 30cm * 1 pcs
Teknologi katun sing wis diresiki utawa andhuk serat superfine
Panganggone Bukak segel tisu basah, usap tangan lan kulit nganti 10 detik, desinfeksi tangan lan kulit
Pelabuhan  Qingdao
Durasi pembayaran T / T, L / C, D / P, Western Union
Kapasitas  miturut tas 50,0000 saben wulan
Konten bahan aktif  andhuk Benzalkonium klorida disinfektan
Merek  kesehatan haicheng
Formulir dosis Solid ngemot Cairan
Sertifikasi  GMP / ISO / MSDS / SGS
OEM / ODM ditrima
Pembeli target utama  restoran, hotel, e-commerce, perusahaan dagang, lsp
Rincian pengepakan karton tas
Umur rak 2 taun
Cathetan  mung kanggo panggunaan njaba, ora ana alergi alkohol oral, sing ati-ati.
Kondisi panyimpenan  Supaya adoh saka sumber geni lan tetep ing papan sing adhem lan garing.
Fungsi sing ditambahake  Andhuk disinfektan kanggo panggunaan khusus uga bisa disesuaikan miturut kebutuhan pelanggan, kayata andhuk disinfektan alkohol
Wektu pangiriman 5000-50000 tas 15 dina
  tas liwat 50001 negosiasi

Katrangan

Pambuka: andhuk udan Catering yaiku andhuk desinfeksi panganan katering sing dienggo Digunakake kanggo mangan. Iki minangka produk gratis sing wis diinfeksi, gampang digunakake, mbukak bungkus sadurunge dipangan, digunakake kanggo ngresiki tangan lan disinfeksi, bisa menehi pengalaman mangan sing luwih apik kanggo wong. Bahan baku andhuk katering sing diprodhuksi ing pabrik kita yaiku andhuk serat mewah mewah, sing alus lan nyaman. Sawise perawatan desinfeksi lan asor, ora mung efek ngresiki, nanging uga bisa nyebabake desinfeksi lan sterilisasi mungsuh kanthi lengkap. Rasa adhedhasar tanduran sing beda uga bisa ditambahake miturut kebutuhan pelanggan. Saiki wis akeh digunakake ing katering, hotel, lelungan udara lan papan liyane, panggunaan siji-wektu, trep lan efisien. Andhuk disinfeksi catering minangka paket sing kapisah, sak tas. Sawise 17 taun pembangunan, pabrik kita duwe pirang-pirang jalur produksi otomatis andhuk desinfeksi, wiwit saka andhuk bahan mentah nganti tisu, sesuai karo syarat sistem manajemen mutu, wiwit saka produk semi-rampung ing bengkel nganti rampung pengujian produk, lan pengujian mikroba laboratorium, kanggo njamin kualitas produk. Pabrik kita pikantuk kualifikasi produksi andhuk disinfeksi katering lan sertifikasi sistem mutu internasional lan laporan uji coba pihak katelu, bahan kemasan produk kita konsisten karo standar internasional. Pabrik kita duwe manajer perdagangan manca profesional lan personel reresik bea profesional. Miturut prinsip tundhuk karo undang-undang lan peraturan ing macem-macem negara, kita bisa ngliwati produk produksi profesional, reresik bea cukai, transportasi sing cepet, kanggo nggayuh kepuasan pelanggan. Kita uga duwe tenaga profesional sawise - tenaga penjualan, 24 online, kanggo ngrampungake pelanggan ngusulake sawise - masalah sales kapan wae. Andhuk disinfeksi katering minangka produk sing disesuaikan. Pabrik kita mbutuhake pelanggan setor lan mbayar saldo kanthi tagihan tagihan nalika dikirim, njamin kepentingan kalorone perusahaan kasebut.

Jumlah Quantity

Nomer  Jeneng Barang Spesifikasi  Kemasan
1 Andhuk katering 23 * 23cm * 1PCS / tas 80bag / kothak, 4 kothak / karton, 1000kapas / 40 HQ
2 Andhuk katering 24 * 24cm * 1PCS / tas 80bag / kothak, 4 kothak / karton, 1000kapas / 40 HQ
3 Andhuk katering 25 * 25cm * 1PCS / tas 80bag / kothak, 4 kothak / karton, 1000kapas / 40 HQ
4 Andhuk katering 27 * 27cm * 1PCS / tas 60bag / kothak, 4 kothak / karton, 1000kapas / 40 HQ
5 Andhuk katering 28 * 28cm * 1PCS / tas 60bag / kothak, 4 kothak / karton, 1000kapas / 40 HQ
6 Andhuk katering 30 * 30cm * 1PCS / tas 40bag / karton, 4 kothak / karton, 1000kapas / 40 HQ

Adegan aplikasi: Disinfeksi andhuk udan kanggo katering Gunakake kanggo andhuk disinfektan andhuk teles disinfektan utawa towe alkohol

Kauntungan proses produksi

81a408fe4a2db39e
20f468dd76fa716e

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan