Pelumas pribadi

Katrangan singkat:

Pambuka: Pabrik pasokan logo kustom OEM Pelumas Manusia pelumas awak Formula panganan Pesan minyak Pesan krim krim Produk pelumas kelamin Seks anal Tambah kesenengan seksual

Jumlah Pesenan Minimal: 1000 botol

Pesenan OEM: 10000 botol


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Pambuka: pelumas jinis pribadi uga diarani pelumas manungsa, pelumas awak, minyak pesen, krim panas, produk seks, pelumas jinis, gel seks anal lan liya-liyane. Iki jelas, kaya gel lan cocog kanggo sing ngupayakake pengalaman seks sing gedhe; wong sing duwe hubungan seks ing pengadilan mburi utawa bagean awak liyane; wong sing kangelan mlebu ketegangan seksual pisanan; lan wong-wong sing ora duwe cairan katresnan sajrone seks. ngemot inti tanduran alami, formula adhedhasar banyu-bahan, nutrisi ringan, pelumasan tahan lama, gampang dibersihake. Pijet penis sadurunge lanang sadurunge jinis supaya bisa erectile, gunakake produk iki kanthi smear, ing tutuk tempek wadon, pengadilan mburi utawa bagean awak liyane kanthi smear, bisa menehi pengalaman seksual sing apik lan lancar, uga bisa digunakake nganggo kondom, peralatan diwasa. Perusahaan kita bisa ngatur jinis lan spesifikasi botol miturut syarat pelanggan, biasane spesifikasi yaiku: 20ml 50ml 100ml 150ml 200ml 300ml 500ml. Sawise 17 taun pembangunan, pabrik kita duwe akeh garis pengisian gel kanthi otomatis, lan lokakarya produksi kalebu bengkel kelas 100, 000. Duwe sistem manajemen mutu sing lengkap, saka panyimpenan bahan baku nganti pabrik produk sing wis rampung, wiwit saka lokakarya menyang laboratorium, ana personel inspeksi kualitas khusus, kanggo njamin produk sing mumpuni ninggalake pabrik kasebut. Pabrik kita pikantuk kualifikasi produksi minyak pelumas manungsa, uji coba pihak katelu lan sertifikasi sistem manajemen mutu internasional, kanthi manajer bisnis perdagangan manca profesional lan personel reresik khusus, bahan kemasan sing dituku memenuhi standar umum internasional, ngrampungake syarat izin bea cukai macem-macem negara kanthi kualitas lan jumlahe dijamin. Lokasi geografis sing unggul, kanggo njamin reresik bea cukai sing aman, transportasi sing cepet. Kita duwe 24 jam online sawise - staf sales, sing bisa ngrampungake kanthi cepet sawise masalah pelanggan, saengga pelanggan tanpa kuatir. Kanggo produk sing disesuaikan karo pelanggan, kita butuh setor lan mbayar imbangan karo tagihan muatan kanggo njamin kepentingan kalorone.

Jumlah Quantity

Nomer  Jeneng Barang Spesifikasi  Kemasan
1 Pelumas awak 20ml / botol 1botol / kothak, 100 kothak / karton
2 Pelumas awak 50ml / botol 1botol / kothak, 80 kothak / karton
3 Pelumas awak 100ml / botol 1botol / kothak, 60 kothak / karton
4 Pelumas awak 150ml / botol 1botol / kothak, 50 kothak / karton
5 Pelumas awak 200ml / botol 1botol / kothak, 30 kothak / karton
6 Pelumas awak 300ml / botol 1botol / kothak, 20 kothak / karton
7 Pelumas awak 500ml / botol 1botol / kothak, 15 kothak / karton

Adegan aplikasi: Pelumas manungsa Pelumas awak Formula panganan Minyak pesen Krim panas Produk seks Pelumas seks Seks anal tambah tambah seneng seksual

Pambuka sing gegandhengan

Pambuka Pabrik pasokan logo kustom OEM pelumas Manusia pelumas awak formula Panganan Pesan minyak Minyak es krim Produk seks Pelumas kelamin Seks anal Tambah kesenengan seksual
Jumlah Pesenan Minimal  1000 gendul
Pesenan OEM 10000 gendul
Kumpulan conto  gratis
Staff pabrik 233
Katrangan  Pelumas jinis awak
Fungsi Cocog kanggo wong-wong sing golek pengalaman nuntut seks; wong sing duwe hubungan seks ing pengadilan mburi utawa bagean awak liyane; wong sing kangelan mlebu ketegangan seksual pisanan; lan wong-wong sing ora duwe cairan katresnan sajrone seks.
Spesifikasi 20ml 50ml 100ml 150ml 200ml 300ml 500ml
Panganggone Pijet zakar lanang sadurunge jinis supaya erectile, gunakake produk iki kanthi tlutuh, ing tutuk bawok wadon, pengadilan mburi utawa bagean liyane ing awak, bisa menehi pengalaman seksual sing alami lancip. Uga bisa digunakake nganggo kondom, peralatan diwasa.
Pelabuhan  Qingdao
Durasi pembayaran T / T, L / C, D / P, Western Union
Kapasitas  miturut potongan 100,0000 saben wulan
Konting aktif Ekstrak lidah buaya, vitamin Easam hyaluronic, polyol, banyu murni
Merek  kesehatan haicheng
Formulir dosis  gel
Sertifikasi  GMP / ISO / MSDS / SGS
OEM / ODM ditrima
Pembeli target utama  supermarket, Sex Toy Company, e-commerce, perusahaan dagang, lsp
Rincian pengepakan Kardus kothak botol
Umur rak 3 taun
Cathetan  mung kanggo panggunaan njaba, ora nganggo lisan.
Kondisi panyimpenan  tetep ing panggonan sing adhem lan garing.
Wektu pangiriman 1000-20000 potongan 15 dina
 potongan luwih saka 20001 dirembug

Kauntungan proses produksi

Personal Lubricants (1) Personal Lubricants (2)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan