Babagan Kita

Yantai Haicheng Sanitary Products Co., Ltd.

Perlengkapan medis lan peralatan medis kalebu topeng proteksi medis (N95), topeng medis pakai, topeng bedah medis, sandhangan pelindung medis, sandhangan isolasi medis, sandhangan bedah medis, kacamata medis, sarung tangan pemeriksaan fisik medis, sarung tangan bedah medis, senapan suhu, lsp.

Produk Sanitary Yantai Haicheng Co., Ltd. dununge ing Yantai City, Provinsi Shandong, China, kutha pinggir segara sing apik kanthi kahanan geografis sing unggul lan transportasi sing trep.
Perusahaan khusus ing perusahaan produksi produk disinfeksi lan sanitasi. Sawise 17 taun pembangunan, wis dadi macem-macem disinfektan lan agen antimikroba, produk diwasa, tisu pembersih desinfeksi lan andhuk kertas lan seri produk liyane, nanging uga suplai medis lan alat medis profesional. kita duwe bengkel pemurnian GMP 100000 kelas lan peralatan produksi otomatis. Iki uga nduweni lisensi kualifikasi produksi, lisensi bisnis lan sertifikasi tes lengkap saka macem-macem produk. Kita bisa nyedhiyakake OEM lan ODM, kanggo para pembeli global supaya bisa ngupayakake kabutuhane wong ing saindenging jagad kanggo kabeh aspek produk kesehatan ing saben dinane.
Saiki, kabeh jinis disinfektan lan agen antimikroba populer: disinfektan alkohol, pembersih tangan, sabun tangan antibakteri, sanitiser umbah-umbah, obat cuci mulut, agen pembersih botol bayi, disinfektan pembersih panganan sayuran lan sayuran, pengawet panganan, 84 disinfektan, disinfektan hipoklorit , disinfektan kewan, Tonik rambut, sikile Atlet, pemulung formaldehida, solusi nutrisi tuwuhing tanduran, banyu ion negatif, lsp.

Produk seksual diwasa kalebu: semprotan pria tundha, gel penundaan pria, tatanan pria, pelumas dewasa, lsp. Wujud dosis wis lengkap, bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.
Produk tisu kalebu: tisu alkohol 75%, pad alkohol, tisu pembersih, tisu bayi, tisu pembersih dapur, tisu hewan peliharaan, tisu sofa rumah tangga, tisu ponsel, tisu kacamata, tisu industri, lsp.
Produk jaringan katun multi fungsi bisa diproduksi sesuai karo kebutuhan pelanggan, saka 20 nganti 100 pcs macem-macem spesifikasi kemasan, panggunaan dobel lan garing, produksi aseptik, nanging uga sesuai karo kebutuhan pelanggan kanggo desain percetakan.
Perlengkapan medis lan peralatan medis kalebu topeng proteksi medis (N95), topeng medis pakai, topeng bedah medis, sandhangan pelindung medis, sandhangan isolasi medis, sandhangan bedah medis, kacamata medis, sarung tangan pemeriksaan fisik medis, sarung tangan bedah medis, senapan suhu, lsp.
Kita duwe tim profesional sing inovatif lan produk wis diekspor menyang kabeh bawana. Kita uga duwe kerjasama jero karo perusahaan internasional kayata Jepang lan Eropa lan Amerika Serikat. Sugeng rawuh para pembeli global kanggo komunikasi karo kita kanggo negosiasi bisnis, golek pembangunan umum, lan nggawe upaya lan kontribusi kanggo tujuan kesehatan masarakat global.

KELUARAN KAMI

1. KUALITAS Dhuwur Jaminan kualitas produk, kanthi lisensi produk, kanggo nyedhiyakake layanan purna jual sing sampurna.
2.FIRST-CLASS PERALATAN Mesin pelabelan botol otomatis, mesin pembungkus botol otomatis, mesin pengisi cair otomatis, mesin kemasan lipat andhuk basah otomatis, peralatan inspeksi standarMesthekake kualitas produk.
3.JUAL ing saindenging jagad Kita duwe sawetara perusahaan terkenal domestik lan luar negeri sing mlebu hubungan koperasi.
LAYANAN 4,24 JAM Kita duwe layanan online 24 jam, tanggepan cepet kanggo menehi sampeyan pengalaman sing apik.
5.TIM PROFESIONAL Darmabakti kanggo kontrol kualitas sing ketat lan layanan pelanggan sing dipikirake, anggota staf sing berpengalaman mesthi kasedhiya kanggo ngrembug babagan syarat sampeyan lan njamin kepuasan pelanggan.

about us (6)

Mesin label otomatis botol

about us (6)

Mesin kemasan andhuk basah kanthi otomatis

certificate (1)

Mesin tutup botol otomatis

certificate (1)

Mesin tutup botol otomatis

certificate (1)

Mesin ngisi cair otomatis

certificate (1)

Mesin ngisi cair otomatis

JAMINAN KUALITAS Kontrol LENGKAP

Perusahaan kasebut wis entuk lisensi produksi lan pengajuan produk saka perusahaan desinfeksi Cina, lan lulus sertifikasi sistem manajemen mutu Internasional ISO9001

about us (6)

Tes produk laboratorium

about us (6)

Tes produk laboratorium

about us (6)

Tes produk lokakarya

about us (6)

Tes produk lokakarya

ENTERPRISE KANGGO

Produk kita wis lulus akeh sertifikasi ing omah lan luar negeri, kabeh bahan baku disertifikasi nganti level bea cukai.

about us (17)

about us (17)

about us (17)

about us (17)