• about

Sugeng rawuh ing Haicheng

Produk Sanitasi Yantai Haicheng nampani sampeyan!

Produk Sanitary Yantai Haicheng Co., Ltd. dununge ing Yantai City, Provinsi Shandong, China, kutha pinggir segara sing apik kanthi kahanan geografis sing unggul lan transportasi sing trep. Perusahaan khusus ing perusahaan produksi produk disinfeksi lan sanitasi. Sawise 17 taun pembangunan, wis dadi macem-macem disinfektan lan agen antimikroba, produk diwasa, tisu pembersih desinfeksi lan andhuk kertas lan seri produk liyane, nanging uga suplai medis lan alat medis profesional. kita duwe bengkel pemurnian GMP 100000 kelas lan peralatan produksi otomatis. Iki uga nduweni lisensi kualifikasi produksi, lisensi bisnis lan sertifikasi tes lengkap saka macem-macem produk. Kita bisa nyedhiyakake OEM lan ODM, kanggo para pembeli global supaya bisa ngupayakake kabutuhane wong ing saindenging jagad kanggo kabeh aspek produk kesehatan ing saben dinane.

Ndeleng Liyane

Produk sing Ditampilake

Napa milih HaiCheng?

  • Seventeen years factory

    Pabrik pitulas taun

  • Full of qualification

    Kebak kualifikasi

  • Japan、Hong Kong、Southeast Asia etc

    Jepang 、 Hong Kong 、 Asia Tenggara lsp

  • After-sales service timely response 

    Layanan sawise-sales nanggepi pas wektune 

Rawuh Anyar